Kasper Erling

Hvem er jeg egentlig?

Jeg lystrer på flere navne. Blandt andet Kasper, Kalle og Erling. Det kommer an på, hvem jeg taler med.

Førstnævnte er jeg døbt tilbage i 1979 i Asnæs Kirke. En lille Odsherred-by, der vistnok engang var den mest kriminelle by i landet set i forhold til indbyggertallet. Her boede jeg de første 21 år af mit liv sammen med mine forældre – helt uden at lave (ret meget) kriminalitet.

Kalle blev jeg altid kaldt som teenager, da jeg levede og åndede for musik. Jeg skulle være professionel trommeslager og en dag åbne Orange Scene på Roskilde Festival. Med ungdomsbandet Kevin’s Pooch spillede vi en del lokale koncerter, men scenen blev aldrig rigtig orange.

I dag er kælenavnet ofte Erling, som er mit familie-mellemnavn. Apropos familie så blev jeg udlært i min fars bilforretning (Volvo og Renault). Her udviklede jeg en kæmpe interesse for de firehjulede, og musikken gled lidt i baggrunden. I dag lever jeg primært af bilerne, men musikken er stadig også en stor passion.

Og lidt Roskilde blev det til, da jeg i dag bor i byen med fruen og vores to børn.

Der var engang

Jeg har efterhånden lavet så mange forskellige ting rent erhvervsmæssigt, at jeg føler, at jeg i dag godt kan tillade mig at bruge titlen som iværksætter. Her forsøger jeg at opliste nogle af de mest unikke højdepunkter fra fortiden.

 • 2001-2003: I lære som kontorassistent med speciale i biler
 • 2003-2005: Journalist og fotograf på bilbladet Vmax
 • 2005-2006: Redaktionschef på bilbladet Vmax
 • 2007-2008: Selvstændig freelancejournalist og fotograf
 • 2007-2013: Ekstern webredaktør på Vmax.dk
 • 2008-2010: Stifter af webshoppen SuperStreet.dk
 • 2009: Udgiver bogen ‘Når tårer bliver til regn’
 • 2010: Udgiver børnebogen ‘Himmelskoven’
 • 2010-2013: Medarrangør af bilfestivalen DHB
 • 2012: Stifter onlinemagasinet Mandesiden.dk
 • 2013: Medstifter af bilbladet Boosted Magazine
 • 2016: Medstifter af Ekspresnyt.dk
 • 2017: Medstifter af Hyggeposten.dk
 • 2017: Medstifter af bilmessen Auto Show Denmark
 • 2018: Stifter Roskildetryk.dk med Lasertryk.dk som partner
 • 2018: Medstifter af Plakattrykkeren.dk
 • 2020: Medstifter af webshoppen Carmondo.dk

Hvad så med i dag?

Det er sjovt at starte nye projekter op, men det er faktisk endnu federe at opleve, når idéerne er blevet til virkelighed, og de får lov til at gro og vokse. Lidt som med børn. Det er nyt og spændende i starten, men det bliver sjovere og sjovere med tiden.

 • Boosted Magazine omdannede vi (Martin Poorhamidi og jeg) fra trykt magasin til en rendyrket onlinemedie i 2018. Efter fem år på tryk var tiden inde til at begrave papiret til fordel for masser af muligheder på web. Transformationen har været en stor succes, og Boosted.dk er i dag landets største bilsite, hvor vi nogle dage er over 50.000 unikke brugere på én enkelt dag!
 • Auto Show Denmark var en vild – og måske lidt naiv – idé om at skabe den bilmesse, vi på Boosted-redaktionen selv savnede i Danmark. Men som Pippi Langstrømpe siger: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”. Og vi klarede det faktisk helt okay. I dag er vi landets største og har over 20.000 gæster til messen, der fylder over 30.000 kvm hver sommer.
 • Carmondo.dk er vores nyeste projekt. En webshop med tusindvis af fede produkter til bilen. Carmondo har alt fra fælge og autostole til bilpleje og tagbøjler på lager, og det hele til fornuftige priser med dansk service.
 • Mandesiden.dk startede jeg selv tilbage i 2012 som en Facebook-side med sjov og ballade til mænd. I dag er Mandesiden.dk er stort onlinemagasin for mænd med omkring 85.000 følgere på sociale medier og over 100.000 brugere på websitet hver måned.
 • Plakattrykkeren.dk har jeg stiftet med kone. Her designer og trykker vi collageplakater med kundernes egne fotos. Vi har trykt over 3.000 plakater de seneste to år.

Kan jeg hjælpe dig med noget?