Auto Show Denmark

Vores elskede bilmesse kan ikke afholdes i år – men hvornår bliver det så muligt at nyde Auto Show igen?

Covid-19 er en bitch – det kan vi vist alle blive enige om. Men for alle os, som lever af at arrangere events med mange besøgende samlet på ét sted, har det været – synes vi i hvert fald selv – ekstra svært at opleve corona skylle ind over landets grænser.

Da Mette Frederiksen og resten af regeringen valgte at lukke landet ned tilbage i det tidlige forår, valgte Martin og jeg at reagere lynhurtigt. Vi skrev til samtlige udstillere og samtlige gæster, der havde forudbestilt billetter til 2020-messen.

Heldigvis tog 99 procent af modtagerne meget positivt imod vores hurtige udmelding, hvor vi fortalte, at messen naturligvis var udsat til 2021, men også at vi håbede på, at så mange som muligt ville beholde deres bookinger af stande og billetter. For en entusiastmesse som vores er det super vigtigt at mærke så stor en opbakning, når tingene lige pludselig ikke går som forventet. Så tusind tak til alle.

Auto Show Denmark i 2021
Men hvornår kan vi så afholde messen? Det kan vi den 21.-22. august 2021. Hvis alt går som forventet, men vi har på nuværende tidspunkt ikke grund til at tro andet. Landet er stille og roligt begyndt at åbne igen, og de første små events og messer er ved at blive afviklet.

Måske der kommer nogle ekstra krav til lidt større afstand og mere sprit end normalt, men det skal vi nok løse.

Du kan læse mere om Auto Show her: www.auto-show.dk

Auto Show Denmark