Mandesiden og Boosted

Millioner af døde mink, mundbind overalt og aflyste events på stribe. Det går ikke ligefrem godt i øjeblikket. Men er alting noget møg? Nej, heldigvis ikke.

2020 har ikke været det fedeste år, og sådan har de fleste det nok. Alt for meget nedlukning af verden og alt for mange syge og døde mennesker på grund af Covid-19. Personligt har året været lidt en blandet landhandel.

Vi måtte aflyse 2020-versionen af Auto Show Denmark, hvilket var super ærgerligt, da alt så ud til at blive et helt eminent år for vores fantastiske bilmesse. Økonomisk set var det heller ikke ret spændende at se en så vigtig indtægtskilde blive lukket ned uden at kunne gøre hverken fra eller til.

Men selvom vi ikke har kunne glæde os over ret meget i den virkelige verden, kan vi nu tillade os at smile af den virtuelle del af vores forretning. På Boosted.dk og Mandesiden.dk er trafikken steget meget det seneste halve år, og det samme er indtjeningen.

På vores nye webshop, Carmondo.dk, er salget også steget på samme måde, som salget fra mange andre webshops også er steget under Corona-nedlukningen, da færre mennesker har lyst til at tage en tur i Netto. Og endnu færre i skrivende stund, hvor der er indført krav om mundbind de fleste steder.

Så intet er altså så skidt, at det ikke er godt for noget. Altså så længe man ikke har lagt alle æg i samme hat som eksempelvis minkavlerne, der må lukke på stribe nu. De sælger kun én enkelt type vare, som desværre bliver ramt hårdt.

Hvis Auto Show var vores eneste business, var vores situation også en anden. Heldigvis har vi holdt fast i vores online-projekter, som nu viser sig at været ekstremt vigtige for os.

Jeg krydser fingre for, at de hårdest ramte selvstændige kommer bedst muligt gennem krisen.

Auto Show Denmark

Sådan så det ud i én af hallerne til Auto Show Denmark 2019.